Om

Jeg har i en årrække arbejdet som journalist og redaktør for en række danske medier som TV-Avisen, TV2, Operation X og Berlingske og som korrespondent for Børsen i USA – og selvstændig rådgiver og konsulent i New York . 

Derudover har jeg været kommunikationsdirektør i flere organisationer og virksomheder i Danmark. Som rådgiver har jeg de senere år hjulpet ledere, ledelser og organisationer med deres kommunikations-setup og udfordringer i Skandinavien, UK, Asien og USA.

Derfor har jeg solid strategisk og praktisk erfaring med medier, PR, public affairs, strategisk og taktisk kommunikation, krisehåndtering og rådgivning af virksomheder og organisationer på alle niveauer, lige fra start-ups, scale-ups og SMV’er til store noterede selskaber.

Jeg har en bomstærk journalistisk værktøjskasse, en knivskarp kommerciel forståelse for bundlinje, drift og finans, samt en forståelse for, hvordan verden hænger sammen, drives og udvikler sig.

I dag løser jeg opgaver for en række virksomheder, organisationer, investorer og produktionshuse, hvor jeg fungerer som sparringspartner og rådgiver, tilrettelægger og producer, laver strategisk kommunikation, tekster, lyd og levende billeder og sikrer, at det hele kommer ud over rampen.

Samtidig fungerer jeg som ordstyrer, moderator og mødeleder på debatter og konferencer, og holder foredrag om USA for både virksomheder og andre, der gerne vil forstå, hvad der er op og ned i verdens største økonomi i disse udfordrende tider.

Mine papirer

Jeg er uddannet journalist fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole, har fulgt den amerikanske børsmægler-certificering mens jeg boede i New York og er PT i gang med at færdiggøre en kandidat i Amerikanske Studier på SDU.